Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Flashdance

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112740085

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tans­si­jan uras­ta haa­vei­le­va hit­saa­ja et­sii oman elämänsä as­ke­lei­ta, jot­ka näyttävät vievän koh­ti ba­let­tia­ka­te­miaa.

Tans­si­jan uras­ta haa­vei­le­va hit­saa­ja (Jen­ni­fer Beals) et­sii oman elämänsä as­ke­lei­ta, jot­ka näyttävät vievän koh­ti ba­let­tia­ka­te­miaa. Ru­ma an­kan­poi­ka­nen -sa­tua ta­pai­le­va elo­ku­va tah­dit­taa ta­ri­nan­sa vai­hei­ta run­sail­la ka­sa­ri­dis­ko-o­sioil­la.
Ai­koi­naan tämä oli yllä­tys­me­nes­tys lip­pu­luu­kul­la. Elo­ku­va on myös kiin­nos­ta­va hit­ti­teh­tai­li­joik­si nous­sei­den Don Simp­so­nin ja Jer­ry Bruck­hei­me­rin en­simmäi­senä yh­teis­työnä.

Kuva, ääni & ekstrat

Musiikki soi rapsakan terävästi ja dialogi ikäisekseen luontevasti. Kuvanlaatu vaihtelee hyvän ja menettelevän välimaastossa. Aiempi DVD oli ekstraton, mutta nyt anti on peräti kiitettävä: mukana on teaseri, traileri ja erinomaiset koosteet elokuvan synnystä (14 min.), ilmeestä (9 min.), musiikista (6 min.), koreografiasta (10 min.) ja vastaanotosta (9 min.). Lyhyiden, mutta asiapitoisten koosteiden parasta antia on kuulla kuinka klimaattinen tanssinumero lopussa oli kollaasi usean eri henkilön - joista yksi oli miespuolinen break-tanssija - suorituksista. (IJ)
09/08/2017

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy