Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Vain muutaman dollarin tähden

For a Few Dollars More 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1966Kesto: 133 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 74784EAN: 6438044047769

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Dol­la­rit­ri­lo­gia saa li­haa luit­ten­sa pääl­le.

Dol­la­rit­ri­lo­gia saa li­haa luit­ten­sa pääl­le. Lee Van Cleef an­taa lisävä­riä ai­he­pii­riin, kun kak­si palk­kion­metsästäjää al­kaa jah­da­ta mek­si­ko­lais­ri­kol­li­sen In­dion (Gian Ma­ria Vo­lon­te) jouk­kios­ta kaik­kien ai­ko­jen tap­po­ra­ho­ja.
T­ri­lo­gian teok­sis­ta tämä on jon­kin as­tei­nen vä­liin­pu­toa­ja, vaik­ka län­ne­ne­lo­ku­va­na yk­si par­hais­ta. Eas­twood ei muu­ten ole Man with No Na­me, sillä elo­ku­vas­sa hä­nen ni­mek­seen mai­ni­taan ai­van selväs­ti Mon­co. Mark­ki­noin­ti-il­mai­sua käy­tet­tiin vain jenk­ki­ver­sios­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää hieman tarkemmalta kuin taannoisella kahden levyn SE DVD:llä. Ero ei kuitenkaan ole suuri. Ääniraita kuulosti jo aiemmin käyvältä, mutta alkuperäinen mono pitäisi ehdottomasti olla valittavissa. Dialogia levitetään turhan paljon, joten sivukaiuttimien etäisyys olisi hyvä olla lähellä eli riskirajoilla vanhan ajan kuvaputkien vieressä. Ekstroissa vastaavat lisät kuin SE-levyiläkin: kommenttiraita, 20+7+11+5+12 min. dokumentit ja 5 min. amerikkalaisen lyhyen version kohtauksia, traileri ja radio-mainoksia. 8-sivuista triviavihkoa ei löydy, mutta vastavuoroisesti mukana on uusi 20 min. dokumentti. (PS)
15/07/2010
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy