Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Magic Mike

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2012Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194053313

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Elokuva

S­te­ven So­der­berg on tun­net­tu aja­tuk­sia herättä­vistä ja tum­man­pu­hu­vis­ta elo­ku­vis­taan ku­ten "T­raf­fic".

S­te­ven So­der­berg on tun­net­tu aja­tuk­sia herättä­vistä ja tum­man­pu­hu­vis­ta elo­ku­vis­taan ku­ten "T­raf­fic". Nyt kä­sillä ole­va "Ma­gic Mi­ke" on aiem­paan tuo­tan­toon ver­rat­tu­na yk­sin­ker­tai­sem­pi ja ai­he­pii­riltään ke­peäm­pi ta­ri­na. Elo­ku­va ker­too miesst­rip­pa­reis­ta, jot­ka et­sivät vau­raut­ta kek­simällä hui­kei­ta esi­tys­nu­me­roi­ta hou­ku­tel­lak­seen nai­sia yleisöön. Pin­nal­li­ses­sa kult­tuu­ris­sa elävät nuo­ret mie­het (C­han­ning Ta­tum ja Alex Pet­ty­fer) pal­jas­te­taan elo­ku­vas­sa sekä fyy­si­ses­ti että hen­ki­ses­ti.
E­lo­ku­va ei tyy­dy pelkkään mies­li­haan tai ko­me­diaan, vaan lei­poo mu­kaan pientä konf­lik­tia muun muas­sa ra­ha­vai­keuk­sien ja rak­kau­son­gel­mien muo­dos­sa. Draa­ma jää köykäi­sek­si, minkä vuok­si elo­ku­va yltää vain me­net­te­levän viih­teen ta­sol­le — el­lei sit­ten sa­tu ko­ke­maan si­vu­roo­lin Matt­hew Mc­Co­naug­heyn pal­jas­ta ke­hoa eri­tyi­sen kieh­to­vak­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni ovat hiukan perustason alapuolella. Ekstraton. (EM)
19/02/2013

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy