Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ted Bundy - sarjamurhaaja

Ted Bundy 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lä­peensä vas­ten­mie­li­sen psy­ko­paa­tin muo­to­ku­va, jo­ka ei kui­ten­kaan ta­voi­ta edeltä­jiensä, esi­mer­kik­si Hen­ry Lee Lu­ca­sin, tömäh­te­levää tyy­liä.

Lä­peensä vas­ten­mie­li­sen psy­ko­paa­tin muo­to­ku­va, jo­ka ei kui­ten­kaan ta­voi­ta edeltä­jiensä, esi­mer­kik­si Hen­ry Lee Lu­ca­sin, tömäh­te­levää tyy­liä. Bun­dy oli ru­set­ti­mies, jo­ka tap­poi kym­me­nittäin nuo­ria tyttöjä 1970-lu­vul­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Säädä 5.1 valikosta, muuten vahvistin alkaa käyttää DS-raitaa. Ekstroihin on tallennettu biografiat ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy