Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

I Am Number Four

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 257215EAN: 8717418298135

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Disney) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tämä on­kin ai­ka­moi­nen yllä­tys.

Tämä on­kin ai­ka­moi­nen yllä­tys. Fan­ta­siae­lo­ku­va ot­taa ase­tel­man­sa vam­pyy­ri­te­le­vi­sio­sar­jo­jen kli­seistä. Van­hem­pi mies ja poi­ka kiertävät Yh­dys­val­to­ja pae­ten jo­tain. Poi­ka me­nee vä­ki­sin kou­luun, tu­tus­tuu mu­ka­vaan tyttöön ja uh­kaa pal­jas­taa olin­paik­kan­sa uh­kaa­jil­le.
Nyt ky­se ei kui­ten­kaan ole vam­pyy­reis­ta, vaan ul­koa­va­ruu­den oliois­ta. Jol­lain ih­meen kons­til­la ai­ka­mois­ta räis­kintää sisältävä tie­to­ko­ne­pe­lin kor­vi­ke py­syy ka­sas­sa ja jak­saa viehättää kat­so­jaa. Suu­ri an­sio lan­keaa sym­paat­ti­sil­le hen­kilö­hah­moil­le, lo­pul­ta so­pi­vas­ti kli­seitä rik­ko­val­le ker­ron­nal­le ja hyväl­le ryt­mi­tyk­sel­le.
Ta­ri­na pe­rus­tuu Pit­ta­cus Lo­ren ro­maa­niin. Elo­ku­va­na se muis­tut­taa so­pi­vas­ti X-Fi­le­sia ja Dolph Lundg­re­nin pääo­sit­ta­maa kult­tik­las­sik­koa Mus­ta en­ke­li (Dark An­gel, 1990). Oh­jaa­ja D.J. Ca­ru­son taus­tal­la on myös kult­ti­mai­nees­sa ole­va The Sal­ton Sea (2002). Osan­sa on myös sillä, että pää­hen­kilön koi­ra on il­mi­selvä kun­nia­no­soi­tus Ed­gar Ri­ce Bur­rough­sin en­si­ro­maa­nil­le Mar­sin san­ka­ri (Un­der the Moons of Mars/P­rin­cess of Mars, 1912), jos­sa san­ka­rin tur­val­li­suut­ta val­voo Woo­la. Pian­han tämä­kin klas­sik­ko­seik­kai­lu nähdään val­ko­kan­kaal­la, eikä siinä jä­tetä mar­si­lais­ta koi­raa hyö­dyntämättä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa 19 min. poistettuja kohtauksia introin, 3 min. ylijäämänauhaa ja 12 min. dokumentit. (PS)
21/11/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy