Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Higher Learning

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Boyz n the Hoo­din oh­jaa­ja ku­vaa so­siaa­li­sia ja ro­dul­li­sia ero­ja cam­puk­sel­la.

Boyz n the Hoo­din oh­jaa­ja ku­vaa so­siaa­li­sia ja ro­dul­li­sia ero­ja cam­puk­sel­la. Yk­si jou­tuu raa­ta­maan ur­hei­lus­ti­pen­dinsä ta­kia, toi­nen jou­tuu puo­lit­tain rais­ka­tuk­si ja yk­si ajau­tuu uus­nat­sien pa­riin. Eri­no­mai­nen kas­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Kaiken huippu: 5.1 toimii vain ranskaksi! Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, filmografiat ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy