Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Red Sun - verenpunainen aurinko

Red Sun 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1971Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ai­ka­moi­nen kum­ma­jai­nen: Char­les Bron­son, Alain De­lon, Ur­su­la And­ress ja Tos­hi­ro Mi­fu­ne seik­kai­le­vat ka­don­neen sa­mu­rai-­mie­kan jäl­jillä vil­lissä län­nessä vuon­na 1870.

Ai­ka­moi­nen kum­ma­jai­nen: Char­les Bron­son, Alain De­lon, Ur­su­la And­ress ja Tos­hi­ro Mi­fu­ne seik­kai­le­vat ka­don­neen sa­mu­rai-mie­kan jäl­jillä vil­lissä län­nessä vuon­na 1870. Toi­saal­ta, sa­la­peräi­nen län­si oli idän suu­ri­ruh­ti­nai­den suo­sios­sa, minkä Mor­ri­sin ja Gos­cin­nyn Luc­ky Lu­ke -sar­ja­ku­va on meil­le opet­ta­nut.

Kuva, ääni & ekstrat

Mukavan tarkka ja jopa luonnollisesti rajattu kuva. Ääniraitakin on selkeä. Ekstroihin on tallennettu vain biografiat. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy