Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Insider

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 158 minuuttia
Julkaisija: TouchstoneKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Touchstone) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Sa­vu­kejä­tin tut­ki­mu­so­sas­ton pääl­likkö pal­jas­taa, että sa­vuk­kei­ta ma­ni­pu­loi­daan ke­mial­li­ses­ti, jot­ta ni­ko­tii­nin ai­heut­ta­ma riip­pu­vuus voi­mis­tuu.

Sa­vu­kejä­tin tut­ki­mu­so­sas­ton pääl­likkö pal­jas­taa, että sa­vuk­kei­ta ma­ni­pu­loi­daan ke­mial­li­ses­ti, jot­ta ni­ko­tii­nin ai­heut­ta­ma riip­pu­vuus voi­mis­tuu.
Mic­hael Mann oh­ja­si pe­riaat­tees­sa uran­sa vä­ki­val­tai­sim­man elo­ku­van, vaik­ka mitään fyy­sistä ei ku­va­ta­kaan. Iso kor­po­raa­tio vs. pie­ni ih­mi­nen ku­va­taan ää­rimmäi­sen rea­lis­ti­sel­la ta­val­la. Jo­pa ideo­lo­gi­ses­ti vah­va sa­no­ma.
Kai­ken lisäk­si elo­ku­va pe­rus­tuu to­si­ta­pah­tu­miin. Ku­vaa me­dian toi­min­taa eri­no­mai­ses­ti. Pääo­sas­sa is­ki it­sensä lä­pi muun­tau­tu­mis­ky­kyi­nen Rus­sell Crowe. Al Pa­ci­no tu­kee eri­no­mai­ses­ti tv-tuot­ta­jan roo­lis­saan.

Kuva, ääni & ekstrat

R1-levy, ja kerrankin sen kuvatarkkuus ylittää eurooppalaisen version. Ekstroissa dokumentti, jossa esiintyvät Mannin, Pacinon ja Crowen lisäksi päähenkilöiden aidot esikuvat. Traileri. Inside a scene -osio, jossa voi verrata käsikirjoitusta ja näyttelijöiden kohtausohjeita lopulliseen tulokseen. Jälkimmäinen toiminto puuttuu R2-versiosta. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy