Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Secret Man

Mark Felt: The Man Who Brought Down The White House 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: WildBunchKuva:
1080p 2.00
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 4061229002318

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (WildBunch) ellei toisin mainita.

Elokuva

J. Ed­gar Hoo­ve­rin pot­kais­tua tyhjää ra­vi­sut­ta­vat uu­det tuu­let FBI:tä, jo­ta Liam Nee­so­nin yr­my korp­pi­kot­ka on pal­vel­lut vii­mei­set 30 vuot­ta.

J. Ed­gar Hoo­ve­rin pot­kais­tua tyhjää ra­vi­sut­ta­vat uu­det tuu­let FBI:tä, jo­ta Liam Nee­so­nin yr­my korp­pi­kot­ka on pal­vel­lut vii­mei­set 30 vuot­ta. Ja sit­ten tu­lee Wa­ter­ga­ten aloit­ta­ma maan­vyö­ry.
Wa­ter­ga­te-s­kan­daa­lin sa­la­peräi­sek­si il­mian­ta­jak­si tun­nus­tau­tu­neen agent­ti Mark Fel­tin (Liam Nee­son) ta­ri­nan ku­vit­ta­va elo­ku­va on kak­si­ja­koi­nen ko­ke­mus. Hui­kean kiin­nos­ta­va to­si­ta­ri­na sekä Nee­so­nin jäyhä ja pa­tou­tu­neen bru­taa­li roo­li­suo­ri­tus luo­vat imua, on­pa au­dio­vi­suaa­li­nen kuo­si­kin pe­riaat­tees­sa sisällöl­li­ses­ti koh­dil­laan, mut­ta heik­ko tek­ni­nen laa­tu ja uni­sen ir­ral­li­nen ote ve­rot­ta­vat ko­ko­nai­suut­ta ikäväs­ti. Lo­pul­ta ky­seessä on lois­ta­van elo­ku­van raa­ki­le esi­ver­sio.
E­lo­ku­va tun­tuu tar­joi­le­van us­kot­ta­via ta­pah­tu­mia ot­si­koi­den ta­kaa ja löytävän mo­tii­ve­ja mie­hen teois­ta, mut­ta ko­ko­nai­suus tun­tuu en­nal­tamäärä­tyltä kel­lo­pe­liltä. Elo­ku­va­na ko­ke­mus ei ole hyvä, mut­ta tämä kui­ten­kin kuu­luu kat­se­lu­lis­tal­le elo­ku­van ”P­re­si­den­tin mie­het” rin­nal­le, ja mik­sei elo­ku­vien ”­Ni­xon” ja ”F­rost/­Ni­xon” ka­ve­rik­si.

Kuva & ääni

Kelmeä kuva on paikoin häiritsevän pehmeä, mutta kun kuvaaja on muistanut pyyhkiä linssinsä on anti kohtuullisen jäsentynyttä. Vihertävän alivalotettu väritoisto on silti jatkuvasti läsnä ja tunnelma kuin tupakoitsijan keuhkoja tähystäisi. Etäinen ääniraita toistaa dialoginsa sekin poikkeuksellisen unisesti. Pahaenteinen musiikkiraita on sinällään hyvä, ja ajoittain ainoa osa-alue, joka luo tunnelmaa.

Ekstrat

Ekstroissa traileri saksaksi ja pariminuuttisia haastatteluita tekijöiden kanssa englanniksi. Saksalaispainos, joten suomenkielistä tekstitystä ei löydy levyltä. (IJ)
09/01/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy