Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Molly’s Game

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 140 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706169001104

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mol­ly Bloc­kin to­si­ta­ri­naan poh­jau­tu­va ker­to­mus nai­ses­ta, jon­ka tie kum­pa­re­las­kun hui­pul­le tyssää louk­kaan­tu­mi­seen, mut­ta koh­ta­lo vie uu­sil­le yllättä­vil­le uril­le po­ke­ri­pe­lien emäntänä.

Mol­ly Bloc­kin to­si­ta­ri­naan poh­jau­tu­va ker­to­mus nai­ses­ta (Jes­si­ca Chas­tain), jon­ka tie kum­pa­re­las­kun hui­pul­le tyssää louk­kaan­tu­mi­seen, mut­ta koh­ta­lo vie uu­sil­le yllättä­vil­le uril­le po­ke­ri­pe­lien emäntänä. Töys­syjä löy­tyy uran vaih­don jäl­keen­kin.
Jes­si­ca Chas­tain te­kee va­kuut­ta­van kylmäpäi­sen ja ä­lykkään komp­lek­si­sen roo­lin ka­dot­ta­mat­ta em­pa­tiaa. Id­ris El­ba on täl­le hyvä vas­ta­poo­li la­ki­mie­henä, jo­ka ot­taa Bloc­kin asian omak­seen ja sekä Liit­to­val­tion mah­din että venäläi­sen ma­fian vas­tus­ta­jak­seen.
Na­pak­ka, tril­le­rin muo­toon ra­ken­net­tu draa­ma kou­kut­taa Aa­ron Sor­ki­nin kynäi­lemällä mag­ne­tis­mil­la, jo­ka vetää ta­ri­naa vas­tus­ta­mat­to­mas­ti. Vir­heettömäs­ti la­vas­tet­tu ja tai­dok­kaas­ti veis­tet­ty ta­ri­na kieh­too, va­kuut­taa ja — ri­pauk­sel­la hyvää tah­toa — jo­pa kos­ket­taa. Hyvä trip­pi.

Kuva, ääni & ekstrat

Komea, virkeä audiovisuaalinen toteutus. Musta on mustaa, värit hehkeitä ja jälki skarppia. Ääniraita pörrää hyvin tapahtumien ympärillä, eikä jätä suvantojakaan kuiviksi. Ekstroissa mainoshenkinen minikooste elokuvasta (3 min.).

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy