Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

The Greatest Showman

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2017Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112743048

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

P. T. Bar­nu­min ta­ri­naan poh­jau­tu­va ee­pos mie­hestä, jo­ka unel­moi suu­res­ta shows­ta ja syn­nyttää as­kel as­ke­leel­ta maail­man tun­ne­tuim­man sir­kuk­sen.

P. T. Bar­nu­min ta­ri­naan poh­jau­tu­va ee­pos mie­hestä (Hugh Jack­man), jo­ka unel­moi suu­res­ta shows­ta ja syn­nyttää as­kel as­ke­leel­ta maail­man tun­ne­tuim­man sir­kuk­sen.
Mo­der­nin mu­si­kaa­lin ja pe­rio­did­raa­man yh­teen tai­dok­kaas­ti uut­ta­va draa­ma on ko­meaa ja kos­ket­ta­vaa seu­rat­ta­vaa, jol­la on sal­mia­kin ma­kui­sis­ta ke­peistä vas­toinkäy­mi­sistään huo­li­mat­ta mieltä ylentävä sa­no­ma. Myös la­vas­tuk­sen, pu­vus­tuk­sen, ko­reog­ra­fian ja yk­si­tyis­koh­tien määrän osal­ta ky­se on hengäs­tyttävästä seik­kai­lus­ta. Hat­ta­ra­mai­sen ma­kea elo­ku­va tun­tuu si­ten yltävän esi­ku­van­sa elämä­no­pin ta­sol­le: ”T­he nob­lest art is that of ma­king ot­hers hap­py”.

Kuva

Komea kuva tuntuu täyttävän koko spektrin ja tarjoaa pirskahtelevan rikkaan seikkailun kaikessa eleganssissaan. Jopa 6K:na, joskin myös paikoin 3.4K:na, kuvattu ja 4K:na masteroitu kuva näyttää aidolta 4K HDR -esitykseltä sekä piirron yksityiskohtaisuuden, että vivahteikkaan väritoiston osalta. Paikoin anti on suorastaan loistokasta, mutta useampi otos siellä täällä jää toisaalta pinkin puuterimaiseksi. Kokonaisuus on silti erinomainen.

Ääni

Napakka ääniraita täyttää tilansa yhtä kunnianhimoisesti kuin kuvakin. Elokuvan lukuisat musiikkinumerot parsivat ajantajun yli nykypäivään, mutta efekti toimii hyvin.

Ekstrat

4K-levyn ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, sing along ja pikavalikko elokuvan musiikkinumeroihin. Boksista niin ikään löytyvän HD-version ekstroissa lisäksi sarja koosteita. (IJ)
05/06/2018

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy