Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Priscilla – aavikon kuningatar - Special Edition

The Adventure of Priscilla, Queen of the Desert 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 98990EAN: 6438044061154

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ku­vaa­vas­ti pu­vuis­taan Os­ca­ril­la pal­kit­tu aus­si­ko­me­dia ker­too drag-­tai­tei­li­joi­den kei­kas­ta kes­kel­le Aust­ra­liaa, Ali­ce Sp­ring­siin, jo­ka on jo aus­si­mit­ta­pui­den­kin mu­kaan kes­kellä ei mitään.

Ku­vaa­vas­ti pu­vuis­taan Os­ca­ril­la pal­kit­tu aus­si­ko­me­dia ker­too drag-tai­tei­li­joi­den kei­kas­ta kes­kel­le Aust­ra­liaa, Ali­ce Sp­ring­siin, jo­ka on jo aus­si­mit­ta­pui­den­kin mu­kaan kes­kellä ei mitään.
E­ri­no­mai­nen elo­ku­va eri­lai­suu­des­ta ja su­vait­se­vai­suu­des­ta. Var­sin­kin Te­ren­ce Stamp pys­tyi eläy­tymään roo­liin­sa mas­ca­roi­ta sy­vemmäl­le. Mut­ta missä on New York Doll­sin mu­siik­ki?

Kuva, ääni & ekstrat

Visuaalisesti näyttävä elokuva ei sinänsä loista kovin tarkalla kuvalla. Ääniraitakin kuulostaa aika vanhahtavalta. Ekstroissa kommenttiraita, 28 min. dokumentti, neljä poistettua kohtausta, 13 lyhyttä haastattelua, 9 min. epäonnistuneita otoksia, tiiseri ja traileri. Katsokaa ihmeessä lopputekstit kokonaan! (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy