Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Kovaotteiset miehet II

French Connection II 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1975Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: DTS HD5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 83994EAN: 6438044629569

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­vaot­teis­ten mies­ten jat­ko-o­saa hau­kut­tiin ai­koi­naan ura­kal­la.

Ko­vaot­teis­ten mies­ten jat­ko-o­saa hau­kut­tiin ai­koi­naan ura­kal­la. Suo­ra­vii­vai­sen oh­jaa­ja John Fran­ken­hei­me­rin tuo­tos on nyt­tem­min osoit­tau­tu­nut ajan pa­ti­noi­mak­si po­lii­sie­lo­ku­vak­si.
Po­peye (Ge­ne Hack­man) lä­he­tetään tietämättään syö­tik­si Mar­seil­leen, jot­ta huu­me­po­mo Char­nier (Fer­nan­do Rey) saa­daan kiik­kiin.
E­lo­ku­van polt­toai­nee­na kul­kee rans­ka­lai­sen (Ber­nard Fres­son) ja ir­lan­ti­lai­sa­me­rik­ka­lai­sen po­lii­si­per­ma­nen­tin eri­lai­suus. Hack­ma­nin pitkä huu­me­hel­vet­ti koet­tiin ai­koi­naan tur­han jun­naa­vak­si, mut­ta tun­tuu nyt ai­ka osu­val­ta, ai­nut­ker­tai­sen rea­lis­ti­sel­ta ku­vauk­sel­ta siitä, mistä re­ha­bis­sa on ky­se.
Nyt­tem­min kat­se kiin­nit­tyy oh­jaa­jan ai­ka näppärään kek­sintöön hyö­dyntää rat­kai­su­koh­tauk­ses­sa en­simmäi­sen osa yk­sinäi­nen lop­pu­lau­kaus.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja DTS HD-raita, mutta DVD:n tapaan etupää tuntuu olevan äänessä. Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa, musiikkiraita, kaksi dokumenttia, traileri ja kuvagalleria. (PS)
16/12/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy