Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Syvyyden saalistajat

The Deep 

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1977Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
LBX 2.35*
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 85762EAN: 5051160146416

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ber­mu­dal­le si­joit­tu­va jännä­ri pa­ris­kun­nas­ta, jo­ka törmää su­kel­lus­reis­sul­laan mo­nen­moi­sia aar­tei­ta pii­lot­te­le­vaan hyl­kyyn.

Ber­mu­dal­le si­joit­tu­va jännä­ri pa­ris­kun­nas­ta, jo­ka törmää su­kel­lus­reis­sul­laan mo­nen­moi­sia aar­tei­ta pii­lot­te­le­vaan hyl­kyyn. Kuin suo­raan nuor­ten jän­ni­tys­kir­jois­ta na­pat­tu ta­ri­na aar­tei­neen, puo­li­hir­viöi­neen ja kon­ni­neen pitää ta­pah­tu­mat liik­keellä, mut­ta tun­nel­ma on uni­nen. Par­hai­ten elo­ku­va muis­te­taan­kin Jac­que­li­ne Bis­se­tin puo­lia­las­to­mas­ta uis­ken­te­lu­jak­sos­ta — ja ih­mekkös tuo, sillä har­vem­min märkä­pai­ta­koh­taus­ta on­kaan teh­ty yhtä an­tau­muk­sel­li­ses­ti hap­pi­pul­lo­jen ke­ra me­ren­poh­jas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Ekstraton. Arvostelu perustuu elokuvan 16432739644ad7765b5fd9a6.64817783">Blu-ray-versioon ja julkaisijan antamiin tietoihin DVD-versiosta. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy