Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Makuuhuoneen ikkuna

The Bedroom Window 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 94866EAN: 5706550024644

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ju­pin nai­mi­sis­sa ole­va ra­kas­ta­ja­tar nä­kee ik­ku­nas­ta rais­kaa­jan pa­ke­ne­van, mut­tei voi lie­vittää omaa­tun­toaan pal­jas­tu­mat­ta sa­mal­la it­se.

Ju­pin nai­mi­sis­sa ole­va ra­kas­ta­ja­tar nä­kee ik­ku­nas­ta rais­kaa­jan pa­ke­ne­van, mut­tei voi lie­vittää omaa­tun­toaan pal­jas­tu­mat­ta sa­mal­la it­se. Ra­kas­ta­ja vä­littää ha­vain­not po­lii­sil­le omi­naan, mut­ta on pian val­koi­sen val­heen es­ka­loi­tues­sa it­se epäil­lyn kin­te­reillä nähdäk­seen oi­keu­den ta­pah­tu­van. Po­lii­si­tut­kin­nan per­ver­sio, mut­ta sa­mal­la viih­dyttävän naii­vi, ja lo­pul­ta myös hölmö, jännä­ri.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on ajoittain hieman kalpea ja aavistuksen pehmeä, mutta toisaalta myös tummimmat otokset säilyvät miellyttävän elävinä, joskin puolestaan hieman kelmeinä. Sen enempää roska kuin kohinakaan eivät muodostu ongelmaksi. Ääniraita on selkeä, mutta ajankohdalleen tyypillisesti hieman kolkko ja etäinen. Musiikki toimii tunnelmanluojana kiitettävästi. Ekstroissa anamorfinen traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy