Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Kuukauden koheltajat

Employee of the Month 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 204470EAN: 6420201176030

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ken­ties pa­ras kos­kaan teh­ty su­per­mar­ket-­ko­me­dia lor­vai­le­vas­ta va­ras­to­mie­hestä, jo­ka ryh­distäy­tyy to­den­teol­la kun mai­se­miin as­tuu uu­si hot­tis kas­sa­nei­ti.

Ken­ties pa­ras kos­kaan teh­ty su­per­mar­ket-ko­me­dia lor­vai­le­vas­ta va­ras­to­mie­hestä, jo­ka ryh­distäy­tyy to­den­teol­la kun mai­se­miin as­tuu uu­si hot­tis kas­sa­nei­ti (Jes­si­ca Simp­son). Elo­ku­va hyö­dyntää mie­li­ku­vi­tuk­sek­kaas­ti miljöötään ja luo ker­ran­kin haus­kas­ti vas­tak­kai­na­set­te­lua tun­kion kuk­ko­jen vä­lil­le. Klas­si­sis­ta ai­nek­sis­ta am­men­ta­va huu­mo­ri toi­mii vet­reäs­ti, mut­ta pa­kol­li­nen ope­tus juur­ten unoh­ta­mi­ses­ta tök­kii hie­man.

Kuva, ääni & ekstrat

Miellyttävän jäsentynyt ja hallittu kuva. Ääniraita toistaa dialogin puhtaasti ja yltyy loppua kohden muutamaan otteseen revittelemään takakanavia myöten. Ekstraton. (IJ)
12/09/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy