Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Pearl Harbor

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2001Kesto: 183 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
MPEG-2 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
PCM5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 102840EAN: 8717418121235

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

B­ruck­hei­mer/­Bay-­kak­si­kon suu­re­lo­ku­va kah­des­ta 2.

B­ruck­hei­mer/­Bay-kak­si­kon suu­re­lo­ku­va kah­des­ta 2. maail­man­so­dan lentäjä-ässästä ja heidän maail­maan­sa ra­vi­sut­ta­vas­ta so­das­ta ja rak­kau­des­ta. Elo­ku­va piirtää maail­man­sa my­kistävän kau­niis­ti ja his­to­rial­li­ses­ti tar­koil­la yk­si­tyis­koh­dil­la her­ku­tel­len — tus­kin kos­kaan on hu­na­jaa on­nis­tut­tu va­la­maan sel­lu­loi­dil­le yhtä es­teet­ti­sin lop­pu­tu­lok­sin. Sen­ti­ment­ti me­nee het­kittäin ken­ties hie­man san­kak­si, mut­ta myl­ly on ko­ko­nai­suu­te­na niin hy­vin ve­dos­sa et­tei pientä ni­kot­te­lua tar­vit­se no­tee­ra­ta. Tämä jos mikä on de­fi­ni­tii­vi­nen Hol­lywood-e­lo­ku­va.

Kuva & ääni

Upea toteutus, niin teknisesti kuin sisällöltäänkin. Kuva on moitteettoman levollinen ja ilahduttavan tarkka, väritoistoltaan luvattoman kaunis ja kuvaukseltaan suorastaan silmiä hivelevä. Kohinaa tai blokkiintumista ei runsaista räjähdyksistä huolimatta esiinny. Ääniraita on hiotun tasapainoinen kokonaisuus, joka ei unohda hyödyntää suurieleistä musiikkiraitaansa tai kaihda dynamiikan ja tilakanavien käyttöä tehosteiden jakelussa.

Ekstrat

Ekstroissa making of (47min.), japanilaisten näyttelijöiden näkökulma elokuvaan (2 min), traileri (letterboksattu SD-laajakuva) ja Faith Hillin musiikkivideo (letterboksattu SD-laajakuva). (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy