Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kahlenukke

Puppet on a Chain 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1970Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
  EAN: 6416548814018

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jos tu­li pysäh­dyt­tyä tur­han pitkäk­si ja kal­liik­si ajak­si cof­fee sho­piin ja yö­vyt­tyä rau­ta­tiea­se­man lä­histön ka­na­va­lai­vois­sa, 1970-­ja 1980-­lu­ku­jen in­ter­rei­laa­jat voi­vat kat­soa tut­tu­ja mai­se­mia, vä­hintään.

Jos tu­li pysäh­dyt­tyä tur­han pitkäk­si ja kal­liik­si ajak­si cof­fee sho­piin ja yö­vyt­tyä rau­ta­tiea­se­man lä­histön ka­na­va­lai­vois­sa, 1970-ja 1980-lu­ku­jen in­ter­rei­laa­jat voi­vat kat­soa tut­tu­ja mai­se­mia, vä­hintään.
S­ven-Ber­til Tau­be ohit­taa ih­meen mon­ta saa­bia ja vol­voa tut­kies­saan ams­ter­da­mi­lais­ta he­roii­ni­kaup­paa. Täh­det on an­net­tu Don Shar­pin oh­jaa­mal­le jän­nittäväl­le ve­ne­koh­tauk­sel­le, jon­ka mök­ki­ran­to­ja ter­ro­ri­soi­vat möhö­ma­hai­set kaa­sut­te­li­jat ovat ta­kuul­la näh­neet nuo­ruu­des­saan. Muu­ten, voi­si­ko pitkäs­tyttävämpää elo­ku­vaa enää ol­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman kohinainen ja rakeinen, kropattu kuva. Ihan katsottava silti. Selkeä monoraita. Ekstroihin on tallennettu biografiat. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy