Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Where to Invade Next

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706168998344

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mitä Ame­rik­ka voi­si op­pia muul­ta maail­mal­ta kan­sa­lais­ten­sa hy­vin­voin­nis­ta, kou­lu­tuk­ses­ta ja ta­sa-ar­vos­ta?

Mitä Ame­rik­ka voi­si op­pia muul­ta maail­mal­ta kan­sa­lais­ten­sa hy­vin­voin­nis­ta, kou­lu­tuk­ses­ta ja ta­sa-ar­vos­ta? Näitä tee­mo­ja ryh­tyy luo­taa­maan do­ku­men­taa­rik­ko Mic­hael Moo­re fil­missään, jo­ka poh­tii mistä USA:n pitäi­si seu­raa­vak­si et­siä "öl­jyä".
Kou­luam­pu­mi­sia kä­si­tel­leestä do­ku­men­taa­ris­taan "Bow­ling for Co­lum­bi­ne" Os­ca­ril­la pal­kit­tu ja par­hai­ten ken­ties Geor­ge W. Bus­hin Ira­kin so­taa ruo­ti­nees­ta do­ku­men­taa­ris­taan "Fah­ren­heit 9/11" muis­tet­ta­va do­ku­men­taa­rik­ko kääntää nyt kat­seen­sa maan­sa to­lan pa­ran­ta­mi­seen. Ai­nai­sen li­ka­pyy­kin seu­lo­mi­sen si­jaan fo­kus on nyt ai­na­kin ni­mel­li­ses­ti vai­kut­tei­den ot­ta­mi­ses­sa ja ame­rik­ka­lais­ten elämän pa­ran­ta­mi­ses­sa hy­vien ideoi­den kerää­mi­sen kaut­ta.
Tar­kas­te­luun nou­see suo­ma­lai­nen pe­rus­kou­lu, il­mai­set ylio­pis­to-o­pin­not Slo­ve­nias­sa, ita­lia­lais­ten run­saat lo­mat, sak­sa­lais­ten on­nel­li­nen työ, rans­ka­lais­ten hui­kea kou­lu­ruo­ka, por­tu­ga­li­lais­ten ren­to suh­tau­tu­mi­nen huu­mei­siin, nor­ja­lais­ten van­ki­lat ja is­lan­ti­lais­ten nais­ten nou­su. Asioi­ta kä­si­tellään Moo­rel­le tyy­pil­li­sellä viih­teel­li­sellä ot­teel­la, mut­ta rei­pas ri­paus to­tuut­ta­kin on mu­ka­na kai­ken tii­viis­ti kynäil­lyn nar­ra­tii­vin lo­mas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Videomainen kuva on jäsentynyt ja vakaa. Ilmakuvat Washingtonin yltä ja maiseman läpi puskeva TGV-juna Ranskassa näyttävät komealta, ja porealtaaseen ilkosillaan laskeutuva saksalaispariskunta hätkähdyttää kuten tarkoitus on. Michael Mooren juonnosta ja haastatteluista lähinnä koostuva ääniraita hoitaa sekin tonttinsa hyvin. Ekstraton. (IJ)
06/07/2020

Tekijät

Ohjaaja: Michael Moore
Pääosissa: Michael Moore
Kuvaus: Rochard Rowley

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy