Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Les Misérables

Kurjat 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 129 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vic­tor Hu­gon Jean Val­jea­nin maanpääl­li­nen vael­lus, ilo, elo ja kur­juus.

Vic­tor Hu­gon Jean Val­jea­nin maanpääl­li­nen vael­lus, ilo, elo ja kur­juus. Elo­ku­vas­ta huo­maa, että Vi­doc­qin seik­kai­lut ja Ale­xand­re Du­mas am­men­si­vat sa­mas­ta so­siaa­li­ses­ta kur­juu­des­ta kuin Hu­go, mut­ta ke­vyem­min.
Jee­sus­hah­moi­nen pää­hen­kilö (Liam Nee­son) ai­heut­taa vai­noo­jal­leen po­lii­si Ja­ver­til­le (mai­nio Geoff­rey Rush) kär­si­myk­siä pal­kit­se­mal­la pa­hat teot ar­mol­la.
Hu­gon vai­kut­ta­va ta­ri­na ker­taa kaik­kien us­kon­to­jen pe­rus­taa: syn­ti ja ar­mo, syyl­li­syys ja an­teek­sian­to.
E­lo­ku­van lop­pua on moi­tit­tu töksähtäväk­si. Mi­nus­ta se on so­pi­vas­ti äk­kinäi­nen ja dra­maat­ti­nen. Paa­tu­neim­mil­la­kin voi mennä äk­kiä kup­pi nu­rin – jos ei elämässä niin ai­na­kin van­hois­sa klas­si­kois­sa.
Tans­ka­lai­nen Bil­le Au­gust te­kee hy­vien van­hem­pien fil­ma­ti­soin­tien ja teat­te­rip­ro­duk­tioi­den pai­nos­ta vä­littämättä su­ju­vaa viih­dettä välttäen liian ras­kai­ta pai­no­tuk­sia. Hie­man tv-fil­mimäistä, mut­ta kat­sot­ta­vaa kaik­ki tyyn­ni.

Kuva, ääni & ekstrat

Visuaalisesti vain kohtuullinen. Värit ovat muutamassa kohtauksessa perin valjut. Asiallinen ääniraita, mutta varo: levy valitsee automaattisesti Dolby Surroundin. Kolmen minuutin featurette, traileri, DVD-mainoksia.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy