Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Superman II

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1980Kesto: 127 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

En­nen kaik­kea suu­rem­pi, kal­liim­pi, me­neväm­pi ja vä­ki­val­tai­sem­pi.

En­nen kaik­kea suu­rem­pi, kal­liim­pi, me­neväm­pi ja vä­ki­val­tai­sem­pi. Kal-E­lin roo­li mer­kit­si Ch­ris­top­her Ree­vel­le ikuis­ta Teräs­mie­hen viit­taa myö­hemmästä hal­vaan­tu­mi­ses­ta huo­li­mat­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Huomattavasti terävämpi ja kaikin puolin parempi kuva kuin ykkösosassa. Myös ääniraita on soundeiltaan pehmeämpi, mutta samalla dynaamisempi. 5.1-ääni pitää säätää menusta. Ekstroissa vain biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy