Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tigerland

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­has­ta ai­hees­ta uu­si, on­nis­tu­nut ku­vaus.

Van­has­ta ai­hees­ta uu­si, on­nis­tu­nut ku­vaus. Ame­rik­ka­lai­ses­sa va­rus­kun­nas­sa kou­lu­te­taan mie­hiä Viet­na­min so­taan vuot­ta en­nen hä­peäl­listä lop­pua.
Pää­see li­ki Full Me­tal Jac­ke­tin al­kuo­san rin­nal­le, mut­ta hie­man rea­lis­ti­sem­mal­la tyy­lillä. Suo­men ke­syn ar­mei­jan käy­neet nä­kevät yllättä­viä yhtäläi­syyk­siä mies­ten käytök­sessä.

Kuva, ääni & ekstrat

Elokuva tavoittelee dokumenttityyliä, joten hidasta filmiä on käytetty. Rakeisuus kuuluu asiaan. Laadukas ääniraita. Ekstroissa kommenttiraita, neliosainen Colin Farrellin koe-esiintyminen, tv-mainos ja neljän min. dokumentti. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy