Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Doomsday Gun

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ke­vin Spa­ceyn nuo­ruu­den­vir­heitä uu­del­leen vi­deol­le siir­ret­tynä.

Ke­vin Spa­ceyn nuo­ruu­den­vir­heitä uu­del­leen vi­deol­le siir­ret­tynä. Maail­man tap­pa­vin­ta aset­ta ol­laan myymässä perä­ti Sad­dam Hus­sei­nil­le. Tämä ku­vat­tiin Per­sian­lah­den so­dan jäl­keen, mut­ta ku­vaa Ira­nin ja Ira­kin vä­listä so­ta­ti­laa — sil­loin kun CIA vielä ra­hoit­ti Ira­kin dik­taat­to­rin toi­mia. Ju­les Ver­nen vi­sion lai­naa­mi­nen on ai­nut ko­ho­koh­ta tässä ju­tus­sa.
Kes­ki­ta­son ko­ko­ku­va ja toi­mi­va ää­ni­rai­ta. Ta­ka­kan­si on hie­man yli­mal­kai­nen il­moit­taes­saan kes­tok­si noin kak­si tun­tia. Ei ekst­ro­ja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy