Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Secret in Their Eyes

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: ScamboxKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706168998160

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scambox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vet­reän kaa­va­mai­nen jännä­ri ri­kos­tut­ki­jois­ta, jot­ka 13 vuot­ta lä­hel­le is­ke­neen mur­han jäl­keen pa­laa­vat pen­ko­maan ta­paus­ta.

Vet­reän kaa­va­mai­nen jännä­ri ri­kos­tut­ki­jois­ta, jot­ka 13 vuot­ta lä­hel­le is­ke­neen mur­han jäl­keen pa­laa­vat pen­ko­maan ta­paus­ta. Gen­ren nik­sit tai­ta­va elo­ku­va oi­koo sok­ke­loa viih­dyttäväs­ti ja on lop­pu­rat­kai­sul­taan perä­ti yllättävä, mikä ei ole lain­kaan ta­val­lis­ta.
Ni­mekkäällä näyt­te­lijä­kaar­til­la ar­moi­tet­tu tril­le­ri on vah­vim­mil­laan vii­mei­sen var­tin ai­ka­na, mut­ta on ko­ko­nai­suu­te­na­kin pas­se­lia gen­re­viih­dettä. Kaa­vaa ei suo­ra­nai­ses­ti uu­dis­te­ta, eikä jän­ni­tys vie pen­kin reu­nal­le, mut­ta yli­sa­tu­roi­dus­sa luo­kas­sa tämä on an­sio­kas ja het­kittäin oi­val­ta­va esi­tys. Elo­ku­va pe­rus­tuu Os­car-pal­kit­tuun ar­gen­ti­na­lai­seen elo­ku­vaan "El Sec­re­to de sus Ojos" (suom. "Kat­see­seen kät­ket­ty"), jo­ka puo­les­taan pe­rus­tuu Eduar­do Sac­he­rin sa­man­ni­mi­seen ro­maa­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallisen tummasävyinen kuva on miellyttävän erotteleva ja vakaa. Tunnelmaan istuva ääniraita hoitaa tonttinsa keskimääräistä paremmin. Ekstroissa mainoshenkinen kooste elokuvasta (2 min.). (IJ)
30/07/2016

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy