Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Secret in Their Eyes

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: ScamboxKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706168998160

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vet­reän kaa­va­mai­nen jännä­ri ri­kos­tut­ki­jois­ta, jot­ka 13 vuot­ta lä­hel­le is­ke­neen mur­han jäl­keen pa­laa­vat pen­ko­maan ta­paus­ta.

Vet­reän kaa­va­mai­nen jännä­ri ri­kos­tut­ki­jois­ta, jot­ka 13 vuot­ta lä­hel­le is­ke­neen mur­han jäl­keen pa­laa­vat pen­ko­maan ta­paus­ta. Gen­ren nik­sit tai­ta­va elo­ku­va oi­koo sok­ke­loa viih­dyttäväs­ti ja on lop­pu­rat­kai­sul­taan perä­ti yllättävä, mikä ei ole lain­kaan ta­val­lis­ta.
Ni­mekkäällä näyt­te­lijä­kaar­til­la ar­moi­tet­tu tril­le­ri on vah­vim­mil­laan vii­mei­sen var­tin ai­ka­na, mut­ta on ko­ko­nai­suu­te­na­kin pas­se­lia gen­re­viih­dettä. Kaa­vaa ei suo­ra­nai­ses­ti uu­dis­te­ta, eikä jän­ni­tys vie pen­kin reu­nal­le, mut­ta yli­sa­tu­roi­dus­sa luo­kas­sa tämä on an­sio­kas ja het­kittäin oi­val­ta­va esi­tys. Elo­ku­va pe­rus­tuu Os­car-pal­kit­tuun ar­gen­ti­na­lai­seen elo­ku­vaan "El Sec­re­to de sus Ojos" (suom. "Kat­see­seen kät­ket­ty"), jo­ka puo­les­taan pe­rus­tuu Eduar­do Sac­he­rin sa­man­ni­mi­seen ro­maa­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallisen tummasävyinen kuva on miellyttävän erotteleva ja vakaa. Tunnelmaan istuva ääniraita hoitaa tonttinsa keskimääräistä paremmin. Ekstroissa mainoshenkinen kooste elokuvasta (2 min.). (IJ)
30/07/2016

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy