Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuoleman ajojahti

Death Hunt 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: Kuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 90118 EAN: 6416548543819

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle ellei toisin mainita.

Elokuva

B­ron­son, Mar­vin ja Yu­ko­nin luon­to.

B­ron­son, Mar­vin ja Yu­ko­nin luon­to. Näillä kol­mel­la mennään ja pärjätään tyy­dyttäväs­ti, vaik­ka kli­sei­nen juo­ni on en­nal­ta-ar­vat­ta­va.
Ka­na­dan his­to­rian suu­rin mies­jah­ti ta­pah­tui 1931, kun tur­kis­metsästäjä läh­ti kar­kuun yh­teis­kun­taa epä­sel­vien kuo­le­man­ta­paus­ten joh­dos­ta. It­se elo­ku­va ei pal­jon to­si­ta­pah­tu­mia kun­nioi­ta.
Oh­jaa­ja Hunt osoit­taa pärjäävänsä hy­vin lu­mi­sis­sa mai­se­mis­sa. Oli­han taus­tal­la 007-seik­kai­lu Hä­nen ma­jes­teet­tin­sa sa­lai­ses­sa pal­ve­lus­sa (1969).

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. Ekstroissa biografiat, faktaruutuja, traileri ja kuvagalleria. (PS)
11/06/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy