Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Zoolander

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2001Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7332431038578

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tyhjäpäi­nen mies­mal­li De­rek Zoo­lan­der jou­tuu nenä­tys­ten ka­ta­lien muo­ti­po­hat­to­jen kans­sa ja löytää vih­doin elämäl­leen muu­ta­kin täy­tettä kuin mui­kis­te­lun.

Tyhjäpäi­nen mies­mal­li De­rek Zoo­lan­der (Ben Stil­ler) jou­tuu nenä­tys­ten ka­ta­lien muo­ti­po­hat­to­jen kans­sa ja löytää vih­doin elämäl­leen muu­ta­kin täy­tettä kuin mui­kis­te­lun. Stil­ler on ma­nee­ri­sim­mil­laan he­lium­pum­pa­tus­sa roo­lis­san, ta­ri­na on kes­to­nuu­de­lis­ta ja pu­ru­ku­mis­ta vat­kat­tua kli­sehöttöä, ja ko­miik­ka­kin on ko­vin hep­pois­ta ja hu­ti­herkkää. Sket­seistä eni­ten hu­vit­ta­vat höl­mis­tyttävä ben­sa-au­to­pe­su ja ly­hyet Ava­ruus­seik­kai­lu 2001 — ja Kum­mi­setä-hen­ki­set hei­tot.
Tut­tu­jen kas­vo­jen määrä on hur­ja, sillä ca­meois­sa ja pik­ku­roo­leis­sa nähdään mm. Do­nald Trump, Fa­bio, Jon Voight, Da­vid Duc­hov­ny, Wi­no­na Ry­der, Na­ta­lie Port­man, Cu­ba Goo­ding Jr., Pa­ris Hil­ton, Bil­ly Za­ne, Da­vid Bowie, Mil­la Jo­vo­vich, Ch­ris­tian Sla­ter, Fred Durst, Len­ny Kra­vitz, Tom­my Hil­fi­ger, Hei­di Klum, Gar­ry Shand­ling ja Vin­ce Vaughn.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva löytää lähiotoksiin enemmän yksityiskohtia kuin aiempi DVD, vaikka samalla useampi kuin yksi otos jääkin epäskarpiksi. Soljuva ääniraita toistaa hönelön dilogin ja kornit musiikkivalinnat hallitusti. Toisin kuin aiempi DVD on tämä julkaisu ekstraton. (IJ)
24/08/2012

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy