Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Viheltävät luodit

Ride the High Country 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1962Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 62889EAN: 7321944669072

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ih­mi­sen ole­mas­sao­lon ih­meitä kah­den län­nen­kon­ka­rin tu­ri­noin­nin kaut­ta luo­taa­va klas­sik­ko oli Sam Pec­kin­pa­hin oh­jaus­de­byyt­ti ja kuu­luu mes­ta­rin par­hai­den jouk­koon.

Ih­mi­sen ole­mas­sao­lon ih­meitä kah­den län­nen­kon­ka­rin (Ran­dolph Scott vii­mei­sessä roo­lis­saan Joel McC­rean avit­ta­ma­na) tu­ri­noin­nin kaut­ta luo­taa­va klas­sik­ko oli Sam Pec­kin­pa­hin oh­jaus­de­byyt­ti ja kuu­luu mes­ta­rin par­hai­den jouk­koon.
Us­kon­nol­li­sen isän or­juut­ta­ma tyttö (Ma­riet­te Hart­ley) te­kee suu­ren vir­heen men­nessään epämääräi­sen kul­lan­kai­va­jan kans­sa nai­mi­siin ja saa tuek­seen nuo­ren kuu­ma­kal­len (Ron Starr). Ryhmä muok­kau­tuu ris­ti­pai­nei­den jäl­keen yh­dek­si ul­ko­puo­lis­ta uh­kaa vas­taan. Sa­mal­la mi­ta­taan ystä­vyy­den ja mo­raa­lin ar­vo­ja.
Jär­kiään hy­vin näy­tel­ty. Hie­nois­sa si­vuo­sis­sa Ja­son Ro­bards ja LQ Jo­nes. Ylevä wes­tern. Huo­ma­sin jäl­keenpäin, että Ant­ti Ala­nen käyt­ti sa­maa sa­naa MMM-e­lo­ku­va­kir­jas­saan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kaunis, komea CinemaScope-kuva. Selkeän tyylikäs monoraita. Ekstroissa min. dokumentti, tutkijoiden kommenttiraita ja Peckinpahin trailerigalleria. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy