Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Angry Birds -elokuva

Angry Birds 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTHSHDMA7.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 5051160368375

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lin­tu­ko­ton­sa hyl­kiök­si jou­tu­nut räjäh­dys­herkkä pu­na­pal­le­ro Red on ai­noa, jo­ka nä­kee vie­rai­lul­le saa­pu­vien vih­rei­den pos­su­jen shown lä­pi ja pää­tyy si­ten oman seik­kai­lun­sa san­ka­rik­si.

Lin­tu­ko­ton­sa hyl­kiök­si jou­tu­nut räjäh­dys­herkkä pu­na­pal­le­ro Red on ai­noa, jo­ka nä­kee vie­rai­lul­le saa­pu­vien vih­rei­den pos­su­jen shown lä­pi ja pää­tyy si­ten oman seik­kai­lun­sa san­ka­rik­si. Uu­sien ka­ve­rei­den kans­sa tie­tys­ti.
En­simmäi­nen Ang­ry Birds -e­lo­ku­va ve­nyttää su­per­suo­si­tun pe­lin taus­ta­ta­ri­nan vet­reäs­ti ko­ko il­lan elo­ku­van mit­taan. Elo­ku­van seik­kai­lu on vä­rikäs ja vauh­di­kas, ja kaa­pat­tui­ne mu­ni­neen juu­ri so­pi­van jän­nittävä koh­dey­leisöl­leen. Ker­ron­ta rul­laa mu­ka­van kit­kat­to­mas­ti myös hie­man ai­kui­sem­man yleisön ma­kuun, vaik­ka suo­ra­nai­ses­ti ikä­ryhmät ylittävä huu­mo­ri tun­tuu­kin jäävän vähäl­le. Tämä ei me­noa hi­das­ta, sillä elo­ku­van hen­ki tun­tuu ole­van koh­dil­laan ja pe­lin avai­ne­le­men­tit ni­vou­tu­vat nä­tis­ti mu­kaan ta­pah­tu­miin. Yllättävän hyvä elo­ku­va.

Kuva & ääni

Viitseliäästi animoitu elokuva pitää värit kirkkaina, höyhenten verhoamat tunteet ilmeikkäinä ja koko piruetin komeasti liikkeessä. Lopun ritsa-jakso kruunaa kokonaisuuden ollen paitsi makea hatunnosto pelille myös vauhdikkaan energinen ja terävästi piirretty kulminaatiopiste toiminnalle. Ääniraita on tarjolla sekä suomeksi (DD5.1) että englanniksi (DTS Master Audio 7.1). Suomeksi dubattu ääniraita on sekin koottu huolella, ja äänet uskoo vaivatta hahmoilleen.

Ekstrat

Ekstroissa mm. 4 lyhytelokuvaa, poistettuja kohtauksia, tanssikoulu, gallerioita ja kooste musiikista. (IJ)
06/08/2017

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy