Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Itse ilkimys 3

Despicable Me 3 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2017Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: DTSHD7.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5053083130497

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

It­se il­ki­myk­sen kol­mas osa tar­joaa tut­tua hul­lut­te­lua ja hu­baa.

It­se il­ki­myk­sen kol­mas osa tar­joaa tut­tua hul­lut­te­lua ja hu­baa. Kä­ty­rit saa­vat tässä tyy­tyä sta­tis­tien roo­liin symm­pik­sen yr­myn Grun vetäessä show­ta. Nyt kauan­ka­do­tet­tu ve­li yrittää hou­ku­tel­la miestä ta­kai­sin su­per­pa­hik­sek­si, mut­ta ehkäpä sa­mo­jen vip­pas­kons­tien kaut­ta voi yhtä hy­vin pe­las­taa kuin pettää maail­man.

Kuva & ääni

Komean värikylläinen ja megalomaanisen vauhdikas kuva pitää kuosinsa toiminnan tuoksinnassakin. Erottelukyvältään kyse vaikuttaa olevan HD-masteroidusta kuvasta, mutta HDR-väriloisto on komeasti kohdallaan. Kyse on 2K-skaalatusta kuvasta. Suomeksi dubattu ääniraita on tilakuvaansa myöten energinen.

Ekstrat

Ekstroissa mm. poistettu kohtaus, making of, musiikkivideo, sarja koosteita ja lyhytelokuva "The Secret Life of Kyle". Elokuva on julkaistu myös 3D:nä. Boksi sisältää myös elokuvan HD-version. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy