Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Varjojen valtakunta

Underworld 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 107266EAN: 6420201157701

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vam­pyy­rit käyvät so­taa ih­mis­su­sia vas­taan.

Vam­pyy­rit käyvät so­taa ih­mis­su­sia vas­taan. Ei ai­van Ro­bert E. Howar­din ”Worms of the Earth”, mut­ta sa­maa ty­lyä tyy­li­la­jia. Kuin 1950-lu­vun EC- ja 1960-lu­vun War­ren-ku­vas­to löi­sivät kättä mo­der­nim­man gen­ren, Bla­den ja hie­man Mat­ri­xin­kin, kans­sa.
Eihän tässä mitään jär­keä ole, tämä on ai­noas­taan haus­kaa viih­dettä, jos pitää ai­he­pii­ristä, eikä ota omaa ma­kuaan tur­han va­ka­vas­ti. Kai­ken kuk­ka­rak­si lop­pu­kin on hie­man muu­ta kuin pelkkää mäis­kettä.

Kuva, ääni & ekstrat

Suvereenia audiovisuaalista juhlaa. Tarkka ja tyylikäs kuva. Kaksi tömäkkää ääniraitaa. Ekstroihin on tallennettu 13+12+13 min. dokumentit, storyboard-vertailua, traileri ja kaksi tv-mainosta. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy