Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Me kaksi & Irene

Me, Myself & Irene 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Far­rel­lien po­jil­la jat­kuu hyvä, luo­va kau­si.

Far­rel­lien po­jil­la jat­kuu hyvä, luo­va kau­si. Sa­moin Jim Car­reyl­la, jo­ka esittää kak­si­ja­kois­ta Je­kyll/­Hy­de–­per­soo­naa. Maail­man kil­teimmällä ja ku­se­te­tuim­mal­la moot­to­ri­pyörä­po­lii­sil­la on pa­ha kääntö­puo­len­sa. Mau­ton­ta, haus­kaa. Russ Meye­rin skinf­lick­seistä tut­tu ker­to­janää­ni la­te­lee la­ko­ni­sia huo­mioi­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Siisti kuva ja mukavan mutkattomasti toimiva ääniraita. Ekstroissa kymmenen poistettua kohtausta, 6 min pikkudokumentti, kommenttiraita, trailerit, tv-mainos, musiikkivideo ja biografiat. Ohjaajat Bobby Farelly ja Peter Farelly.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy