Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Me kaksi & Irene

Me, Myself & Irene 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Far­rel­lien po­jil­la jat­kuu hyvä, luo­va kau­si.

Far­rel­lien po­jil­la jat­kuu hyvä, luo­va kau­si. Sa­moin Jim Car­reyl­la, jo­ka esittää kak­si­ja­kois­ta Je­kyll/­Hy­de–­per­soo­naa. Maail­man kil­teimmällä ja ku­se­te­tuim­mal­la moot­to­ri­pyörä­po­lii­sil­la on pa­ha kääntö­puo­len­sa. Mau­ton­ta, haus­kaa. Russ Meye­rin skinf­lick­seistä tut­tu ker­to­janää­ni la­te­lee la­ko­ni­sia huo­mioi­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Siisti kuva ja mukavan mutkattomasti toimiva ääniraita. Ekstroissa kymmenen poistettua kohtausta, 6 min pikkudokumentti, kommenttiraita, trailerit, tv-mainos, musiikkivideo ja biografiat. Ohjaajat Bobby Farelly ja Peter Farelly.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy