Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Say Nothing

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vaa­ral­li­nen suh­de muo­kat­tu­na kau­niit ja roh­keat -y­leisöl­le, eli vä­hemmän sek­siä ja kei­tet­tyjä ka­ne­ja.

Vaa­ral­li­nen suh­de muo­kat­tu­na kau­niit ja roh­keat -y­leisöl­le, eli vä­hemmän sek­siä ja kei­tet­tyjä ka­ne­ja. Tässä pettäjä on nai­nen, jo­ka ha­kee ti­lapäistä loh­tua an­keaan avio­liit­toon­sa tun­te­mat­to­man lii­ke­mie­hen sy­listä.
Lie­hit­te­lijää esittää Tai­vaan­sil­po­jas­ta tut­tu Wil­liam Bal­dwin, jo­ten ei lie­ne lain­kaan yllättävää, että täl­le muo­dos­tuu pa­hem­man luo­kan fik­saa­tio val­loi­tus­taan koh­taan. To­teu­tuk­sel­taan ja näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­sil­taan hiot­tu tril­le­ri, jon­ka ta­ri­nas­ta kui­ten­kin uu­puu ve­to en­nen lop­pua.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä, kiitettävän tarkka ja väreiltään eloisa kuva. ÄÄäniraita on pääosin pidättäytyneen rauhallinen, lähes uninen, mutta teknisesti miellyttävä ja kerrontaan hyvin istuva. Ekstroissa biografiat ja traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy