Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Halloween

Halloween - naamioiden yö 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1978Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: Anchor BayKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: PCM5.1
 
Ikäraja:
  EAN: 013138300782

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Anchor Bay) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hal­loween uu­dis­ti kau­hu­gen­reä ko­val­la kä­dellä, mut­ta kun­nioit­ti sa­mal­la van­haa.

Hal­loween uu­dis­ti kau­hu­gen­reä ko­val­la kä­dellä, mut­ta kun­nioit­ti sa­mal­la van­haa. Eittämätön klas­si­kon sta­tus on to­sin muut­tu­nut hie­noi­ses­ti hätkäh­dyttämättömään suun­taan. Nuo­ri pol­vi ei tästä suu­rem­min in­nos­tu­nut BD-ver­sio­ta kat­sel­les­sa. Kol­me­kym­mentä vuot­ta sit­ten oli toi­sin, kun me ka­teel­li­set kuun­te­lim­me kou­lus­sa ka­ve­rei­ta, jot­ka oli­vat tämän käy­neet kat­so­mas­sa. Nyt voi ar­vos­taa ää­rimmäi­sen yk­sin­ker­tais­ta to­teu­tus­ta.
Muu­ta­kin uut­ta löy­tyy: pai­kal­lis­po­lii­sin ni­mi kun­nioit­ta­nee mo­nel­la gen­rellä toi­mi­neen Leigh Brac­ket­tin uraa.

Kuva, ääni & ekstrat

DVD-versiot digitalisoitiin aika roskaisista printeistä. Kuvakaan ei ollut anamorfinen. Näihin verrattuna teräväpiirtoisuus iskee silmille aika shokkina: varsinkin ulkokuvat piirtyvät jopa luonnottoman tarkkoina ja levollisina. Bittivirta huiteleekin ennätysarvoissa. Sitä vastoin muutamat sisällä toteutetut kohtaukset näyttävät rakeisuutensa. Ohjaajan oma musiikki soi äärimmäisen riisutulla soundillaan entistäkin hypnoottisemmin. Pakkaamaton PCM toistuu muutenkin rapeana, mutta suunnatuilla efekteillä ei onneksi ole lähdetty leikkimään. Ekstroissa kommenttiraita, faktaruutuja, dokumentti, traileri, tv- ja radiomainoksia. Jenkkien koodivapaa levy. (PS)
13/10/2008
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy