Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Insidious Chapter 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162322573

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pat­rick Wil­son ja Ro­se Byr­ne täh­dittävät kau­hu­lef­fan kak­ko­so­saa, jo­ka omas­ta puo­les­ta­ni oli­si voi­nut jäädä te­kemättä.

Pat­rick Wil­son ja Ro­se Byr­ne täh­dittävät kau­hu­lef­fan kak­ko­so­saa, jo­ka omas­ta puo­les­ta­ni oli­si voi­nut jäädä te­kemättä. To­sin vii­den mil­joo­nan dol­la­rin bud­jet­ti ja yli 80:n mil­joo­nan tuot­to ker­too, että ta­lou­del­li­ses­ti pro­jek­tia ei ole vää­rin ar­vioi­tu.
In­si­dious Chap­ter 2 ryö­pyttää kli­sei­siä säikäyt­te­ly­koh­tauk­sia ruu­tuun sem­mois­ta tah­tia, että nii­hin kylläs­tyy. Mo­ni­mut­kais­ta ta­ri­naa hen­ki­maail­man pii­naa­mas­ta per­heestä yri­tetään pi­ristää huu­mo­ril­la, jo­ka me­nee pa­has­ti mönkään joh­taen ta­hat­to­maan koo­mi­suu­teen. Elo­ku­vaa ei voi pa­hem­min suo­si­tel­la kau­hu­lef­fo­jen ystä­vil­le el­lei tar­koi­tuk­se­na ole pitää haus­kaa ta­pah­tu­mien kus­tan­nuk­sel­la. Ai­na­kaan pa­ro­dia­ver­siol­le ei ole enää tar­vet­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni ovat perustasoa. Kauhuleffoille tyypillisesti ääniraidan dynamiikka on laaja. Ekstroissa trailereita ja kuusi Behind the Scenes -dokkaria. (EM)
17/05/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy