Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Insidious Chapter 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162322573

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pat­rick Wil­son ja Ro­se Byr­ne täh­dittävät kau­hu­lef­fan kak­ko­so­saa, jo­ka omas­ta puo­les­ta­ni oli­si voi­nut jäädä te­kemättä.

Pat­rick Wil­son ja Ro­se Byr­ne täh­dittävät kau­hu­lef­fan kak­ko­so­saa, jo­ka omas­ta puo­les­ta­ni oli­si voi­nut jäädä te­kemättä. To­sin vii­den mil­joo­nan dol­la­rin bud­jet­ti ja yli 80:n mil­joo­nan tuot­to ker­too, että ta­lou­del­li­ses­ti pro­jek­tia ei ole vää­rin ar­vioi­tu.
In­si­dious Chap­ter 2 ryö­pyttää kli­sei­siä säikäyt­te­ly­koh­tauk­sia ruu­tuun sem­mois­ta tah­tia, että nii­hin kylläs­tyy. Mo­ni­mut­kais­ta ta­ri­naa hen­ki­maail­man pii­naa­mas­ta per­heestä yri­tetään pi­ristää huu­mo­ril­la, jo­ka me­nee pa­has­ti mönkään joh­taen ta­hat­to­maan koo­mi­suu­teen. Elo­ku­vaa ei voi pa­hem­min suo­si­tel­la kau­hu­lef­fo­jen ystä­vil­le el­lei tar­koi­tuk­se­na ole pitää haus­kaa ta­pah­tu­mien kus­tan­nuk­sel­la. Ai­na­kaan pa­ro­dia­ver­siol­le ei ole enää tar­vet­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni ovat perustasoa. Kauhuleffoille tyypillisesti ääniraidan dynamiikka on laaja. Ekstroissa trailereita ja kuusi Behind the Scenes -dokkaria. (EM)
17/05/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy