Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Kuusi, pukki & kuokkavieras

Surving Christmas 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 200693EAN: 5050583024677

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ystävä­pii­riensä hylkäämä mai­nos­mies vuok­raa jou­luk­si si­jais­per­heen vält­tyäk­seen viettämästä py­hiä yk­sin.

Ystävä­pii­riensä hylkäämä mai­nos­mies (Ben Aff­leck) vuok­raa jou­luk­si si­jais­per­heen vält­tyäk­seen viettämästä py­hiä yk­sin. Kuu­los­taa hyvältä muun­nel­mal­ta Dic­ken­sin Jou­lu­ker­to­muk­ses­ta, ja kun per­heen päätä näyt­te­lee vieläpä it­se ark­ki­pat­riark­ka, To­ny Sop­ra­no (Ja­mes Gan­dol­fi­ni), pitäi­si tästä syn­tyä hyvä sop­pa täynnä her­kul­li­sia sat­tu­muk­sia. Puk­kia kans­sa.
Räjähtävän haus­kaa trai­le­ria seu­raa Jer­sey Gir­lin ta­voin sur­kea pet­ty­mys. Lop­pu­tu­los on tällä ker­taa vielä miel­lettä­vissä kes­ki­kas­tin ko­me­diak­si, mut­ta trai­le­rin an­ta­miin lu­pauk­siin näh­den esi­tys on har­mil­li­sen ha­ja­nai­nen, liian usein vä­kinäi­nen ja tur­han har­voin ai­dos­ti haus­ka.
Gig­lin, Jer­sey Gir­lin ja tämän jäl­keen on pak­ko miet­tiä, on­ko Ben Aff­lec­kin ko­me­dios­sa lo­pul­ta se suu­rin vit­si it­se elo­ku­vien te­ke­mi­nen?

Kuva, ääni & ekstrat

Aavistuksen epäskarppi kuva, joka ei myöskään loista värien toistossaan. Yksinkertainen, ajoittain musiikin säestämä ääniraita toimii kivasti, mutta ei ole erityisen eloisa tai inspiroiva. Pieniä lipsahduksia käännöksessä. Ekstroissa HBO:n tekemä making of –katsaus (12 min.), vaihtoehtoinen alku (2 min.) ja otteita kuvakäsikirjoituksesta. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy