Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Parallel Mothers

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2021Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165816925

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Hätäi­sen kei­no­te­koi­nen ker­to­mus nai­ses­ta, jo­ka ystä­vys­tyy syn­ny­tys­sai­raa­las­sa toi­sen nai­sen kans­sa syn­nyttäen eli­nikäi­sen ystä­vyy­den.

Hätäi­sen kei­no­te­koi­nen ker­to­mus nai­ses­ta (Pe­ne­lo­pe Cruz), jo­ka ystä­vys­tyy syn­ny­tys­sai­raa­las­sa toi­sen nai­sen kans­sa syn­nyttäen eli­nikäi­sen ystä­vyy­den. Ta­ri­nan kou­ke­rot vas­ta al­ka­vat tästä.
Ped­ro Al­modó­va­rin kynäi­lemä ja luot­saa­ma draa­ma pu­noo sel­lai­sen pael­lan, että kat­so­ja voi ku­vi­tel­la syövänsä nuu­de­lei­ta. Mo­neen suun­taan mean­de­roi­va ta­ri­na yh­distää me­lod­raa­maa ja mys­tee­riä te­le­vi­sioi­mai­sek­si näy­telmäk­si, jo­ka pistää kat­so­jan koe­tuk­sel­le. Kuo­si on köm­pelö ja ker­ron­nan tah­ti hui­ma, mut­ta krii­ti­koil­ta tämä on il­mei­ses­ti kerän­nyt lä­hes yk­si­no­maan ke­hu­ja.

Kuva

Hyvä videomainen kuva on vakaa, ilmeikkäästi valaistu ja luontevan studiomainen. Kokonaisuus jää tunnelmaltaan keinotekoiseksi, mutta teknisesti jälki on pätevää.

Ääni

Espanjankielen oppitunnilta kuulostava ääniraita toistaa dialogin skarpisti, välimusiikit hätäisesti ja tehosteet pakon tullen viitteellisesti.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
06/03/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy