Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

The Poet

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: GlobalKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Te­le­vi­siol­le teh­ty jännä­ri nai­ses­ta, jo­ka al­kaa saa­da uh­kaa­via pu­he­lin­soit­to­ja ja kir­jeitä psy­ko­paa­til­ta.

Te­le­vi­siol­le teh­ty jännä­ri nai­ses­ta, jo­ka al­kaa saa­da uh­kaa­via pu­he­lin­soit­to­ja ja kir­jeitä psy­ko­paa­til­ta. Poik­keaa pe­rin­tei­sestä tril­le­rin kaa­vas­ta, mikä joh­tuu kui­ten­kin siitä että ky­seessä on­kin enemmän draa­ma. Jul­kai­si­jan K-18 -luo­ki­tus ei tun­nu tar­peel­li­sel­ta.
Peh­meähkö, kes­kimääräi­sen ko­hi­nai­nen ku­va, jos­sa esiin­tyy myös ajoit­tai­nen koo­daus­vir­he. Ää­ni­rai­ta on vai­su, mut­ta dia­lo­gil­taan vai­va­ton seu­ra­ta ja muu­toin­kin kai­kin puo­lin ki­vu­ton­ta kuun­nel­ta­vaa. Ekst­rois­sa trai­le­ri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy