Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Pixels

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2015Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
2.40
  
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mai­net­taan su­la­vam­pi ka­tast­ro­fi­ko­me­dia en­ti­sistä vi­deo­pe­li­mes­ta­reis­ta, joi­den hyö­dyttö­mistä tai­dois­ta tu­lee elintär­keitä kun ava­ruu­so­liot hyökkäävät maa­han 80-­lu­vun pe­li­hah­moi­na.

Mai­net­taan su­la­vam­pi ka­tast­ro­fi­ko­me­dia en­ti­sistä vi­deo­pe­li­mes­ta­reis­ta, joi­den hyö­dyttö­mistä tai­dois­ta tu­lee elintär­keitä kun ava­ruu­so­liot hyökkäävät maa­han 80-lu­vun pe­li­hah­moi­na.
Kie­li­pos­kes­sa ja löy­sin ran­tein väsät­ty viih­dy­ke sol­juu odo­tuk­sia pa­rem­min maa­liin­sa ja mat­kan var­rel­la useam­pi pie­ni vit­si toi­mii kek­se­liääs­ti. Adam Sand­le­ril­le epä­tyy­pil­li­ses­ti alapää­huu­mo­ri­kin on tällä ker­taa jä­tet­ty pois. Elo­ku­va mais­tuu pit­ki­te­tyltä ly­hy­te­lo­ku­val­ta, missä sen juu­ret myös ovat, mut­ta nos­tal­gia­hen­ki­nen sir­kus toi­mii sil­ti viih­dyttäväs­ti. Oh­jaa­ja Ch­ris Co­lum­bus­ta (mm. Yk­sin ko­to­na, Mrs. Doubt­fi­re ja kak­si Har­ry Pot­te­ria) lie­nee kiittä­mi­nen siitä, että tämä­kin kes­ken­kas­vui­nen seik­kai­lu toi­mii.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Oikea kuvasuhde. (IJ)
04/06/2017
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy