Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Daddy's Home

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
AVC 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112726423

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Viih­dyttävän li­pevä, mut­ta sa­mal­la urau­tu­neen kaa­va­mai­nen ko­me­dia isä­puo­les­ta, jo­ka jou­tuu kamp­pai­le­maan tu­pa­ju­min bio­lo­gi­sen isän kans­sa.

Viih­dyttävän li­pevä, mut­ta sa­mal­la urau­tu­neen kaa­va­mai­nen ko­me­dia isä­puo­les­ta (Will Fer­rell), jo­ka jou­tuu kamp­pai­le­maan tu­pa­ju­min bio­lo­gi­sen isän (Mark Wahl­berg) kans­sa. Kaa­vaus­kol­li­suu­des­ta mil­tei sur­reaa­lia tai­det­ta te­kevä elo­ku­va pe­laa odo­tuk­sia hy­vin, ja sy­ventää kuop­paa kun­nes ko­ko ka­kun ku­moa­mi­nen on las­ken­nal­li­ses­ti pal­kit­se­vim­mil­laan. Lop­pu­tu­lok­se­na on ver­rat­tain vä­sy­nyt ko­me­dia, jo­ka lie­nee par­haim­mil­laan len­to­ko­nees­sa jos­sa­kin val­ta­mer­ten yllä nau­tit­tu­na. Ajan­tap­po­veh­je siis.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva ja rauhallinen ääniraita. Runsaissa, mutta vähävillaisissa ekstroissa making of (12 min.), poistettuja kohtuksia (8 min.), mokia (2 min.) ja kuusi koostetta (yht. 35 min.). (IJ)
19/05/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy