Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Koirankynnen leikkaaja

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.44
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
  EAN: 393834472604

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

”On­ni on niin har­vi­nais­ta maail­mas­sa, että pa­rem­pi on ol­la hil­jaa ja naut­tia vaan”.

”On­ni on niin har­vi­nais­ta maail­mas­sa, että pa­rem­pi on ol­la hil­jaa ja naut­tia vaan”. Mark­ku Pölö­sen on­nis­tu­nein elo­ku­va oli pitkään Em­mauk­sen tiellä, jo­ka ku­va­si me­ta­ta­son huu­mo­ril­la ug­ri­lais­ta kan­san­luon­net­ta. Koi­ran­kyn­nen leik­kaa­ja me­nee sen­kin edel­le, ja enemmän draa­man kei­noin.
Huu­mo­ri on hil­jais­ta. Veik­ko Huo­vi­sen par­haim­piin ro­maa­nei­hin kuu­lu­va teos on mo­ni­tee­mai­nen. Hei­kon ei an­net­tu sor­tua ny­kypäivää huo­mat­ta­vas­ti ko­vem­mis­sa olo­suh­teis­sa, kun yk­si mies­su­ku­pol­vi kär­si en­sin so­dan ja raa­toi he­ti perään so­ta­kor­vauk­set. Ky­sei­nen so­li­daa­ri­suus saat­taa ol­la kli­see, mut­ta sa­no­ma on tar­peen ny­ky-Suo­men ko­vien kyynärpäi­den vi­linässä.
Vam­mai­nen rin­nas­te­taan lem­mik­kiin, jo­ka on tär­keä yh­teisön osa­nen. Päähän am­mu­tul­le Mert­sil­le (Pe­ter Franzén) voi suo­je­lu­sen­ke­li Eet­vi (ai­na upea Tais­to Rei­ma­luo­to) pu­hua asiois­ta, jois­ta muil­le ei muu­ten virk­kai­si. On­ni on sisäistä, ei ul­kois­ta lois­toa. Ko­mea hei­mo­so­tu­ri voi se­kun­nin mur­to-o­sas­sa muut­tua maan­ma­to­sek­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Kari Solhberg vastaa täysin kansainvälistä tasoa olevasta kuvasta, jonka DVD toistaa hyvin laajana ja tarkkana. Värit hehkuvat luonnollisina, ja yksityiskohdat piirtyvät vakaasti. Ääniraita on selkeä ja sopivalla hetkellä dynaaminen. Säädä DD5.1 menusta, muuten päälle tulee DD2.0. Ekstroihin on tallennettu 29 min. dokumentti kuvauksista ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy