Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ice Age - Extreme Cool Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 78 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 103914EAN: 6438044060157

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Neljä eläintä, Sid-­lais­kiai­nen, Ma­nu-­mam­mut­ti, Jyr­sis-o­ra­va ja Die­go-­sa­pe­li­ham­mas­tii­ke­ri, koh­taa toi­sen­sa 20 000 vuot­ta sit­ten jää­kau­den kes­kellä.

Neljä eläintä, Sid-lais­kiai­nen, Ma­nu-mam­mut­ti, Jyr­sis-o­ra­va ja Die­go-sa­pe­li­ham­mas­tii­ke­ri, koh­taa toi­sen­sa 20 000 vuot­ta sit­ten jää­kau­den kes­kellä. Ro­mu­luk­sen ja Re­muk­sen, Mowg­lin ja Tar­za­nin pe­rin­teen mu­kai­ses­ti eläi­met pe­las­ta­vat ih­mis­vau­van. Haus­ka ja tek­ni­ses­ti häikäi­sevä ani­maa­tio.

Kuva, ääni & ekstrat

Itse elokuva ei poikkea aiemmin julkaistusta versiosta, mutta kakkoslevylle on tallennettu erityinen Extreme Cool Edition, joka on käytännössä triviaraita. Se kertoo faktaiskuin hauskoja anekdootteja niin elokuvan teosta kuin jääkaudestakin. Ekstroissa on paljon lisähupia: kommenttiraita, kuusi poistettua kohtausta kommentein (8 min.), kaksi interaktiivista peliä, 3 min. erikielisistä dubbauksista, 19 min. dokumentteja, kolme monikuvakulmakohtausta, kolme Srat Reveals –otosta, 9 min. lyhytanimaatio introlla ja kommentein ja kuvagalleria. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy