Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Woodsman

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 200210EAN: 6416548450018

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Kos­ket­ta­va ja hie­no elo­ku­va ker­too vai­keas­ta ai­hees­ta.

Kos­ket­ta­va ja hie­no elo­ku­va ker­too vai­keas­ta ai­hees­ta. Lap­siin­se­kaan­tu­ja (Ke­vin Ba­con par­haas­sa vi­reessään) pää­see van­ki­las­ta ja yrittää päästä sai­rau­des­taan.
Pe­do­fi­lias­ta on vai­kea tehdä jär­kevää draa­maa, eikä ko­vin mo­ni täh­tinäyt­te­lijä us­kal­tai­si täl­lai­seen mu­kaan. Isot stu­diot eivät ai­he­pii­rin elo­ku­via tuot­tai­si. Lop­pu tun­tuu hie­man lai­meal­ta, mut­ta oh­jaa­ja on ha­lun­nut välttää sen­saa­tio­ha­kui­suut­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Dokumenttimaisen rakeinen kuva, mikä on osuva ratkaisu. Tyylikäs ääniraita. Ekstroissa traileri ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy