Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Velipuolet

Step Brothers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 105 / 98 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: Dolby True-HD 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 208095EAN: 5051160242576

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Epä­so­vin­nai­seen läppään ja ä­ly­va­paa­seen ko­hel­luk­seen pe­rus­tu­va ko­me­dia kah­des­ta vielä ko­to­na asu­vas­ta ne­li­kymp­pi­sestä pik­ku­po­jas­ta, jot­ka jou­tu­vat ai­kuis­tu­maan uu­sio­per­heensä jou­tues­sa eron par­taal­le.

Epä­so­vin­nai­seen läppään ja ä­ly­va­paa­seen ko­hel­luk­seen pe­rus­tu­va ko­me­dia kah­des­ta vielä ko­to­na asu­vas­ta ne­li­kymp­pi­sestä pik­ku­po­jas­ta, jot­ka jou­tu­vat ai­kuis­tu­maan uu­sio­per­heensä jou­tues­sa eron par­taal­le. Ta­ri­na on täy­del­li­sen yh­den­te­kevä, mut­ta sket­sit sin­koi­le­vat tauot­ta ja il­man it­se­sen­suu­ria, jo­ten muu­ta­ma hau­li löytää kai väistämättä maa­liin­sa. Po­ten­tiaa­lia tässä on­kin, mut­ta sekä sket­sit että ko­ko elo­ku­va kär­sivät kes­kit­ty­mis­vai­keuk­sis­ta, minkä vuok­si te­ho jää puo­li­tie­hen.
Le­vyltä löy­tyy sekä al­ku­peräi­nen teat­te­ri­ver­sio että noin 7 mi­nuut­tia pi­dem­pi uu­si ver­sio.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ylittää selkeästi DVD:n erottelukyvyn ja näyttää etenkin muutamissa lähikuvissa erehdyttävän elävältä. Silti lievästi rajoittunut väritoisto ja paahtunut yleisilme verottavat kokonaisvaikutelmaa. Selkeän ongelmaton ääniraita edustaa klassista komediaraitaa. Ekstroissa sekava kommenttiraitakokeilu (mm. pääosan näyttelijät, ohjaaja ja NBA-koripalloilija Baron Davis), making of (22 min.), kooste musiikista (18 min.), musiikkivideopeli, mokia (4 min.), elokuvan musiikkivideo kokonaisuudessaan (2 min.) ja likimain 36 minuuttia elokuvasta poisleikattua läppää poistettuina tai pidennettyinä kohtauksina (23 min.), improvisaatiokoosteena (6 min.) ja minielokuvana (7 min.). Musiikkivideota lukuunottamatta ekstrat esitetään HD-formaatissa. (IJ)
12/05/2009
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy