Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Tokarev

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706140570995

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jos et pidä yh­dys­val­ta­lai­sen, sil­mittömän vä­ki­val­lan, venäläi­sen it­ku­me­lod­raa­man ja la­ti­nou­hoi­lun yh­dis­telmästä, tämä ei ole si­nun elo­ku­va­si.

Jos et pidä yh­dys­val­ta­lai­sen, sil­mittömän vä­ki­val­lan, venäläi­sen it­ku­me­lod­raa­man ja la­ti­nou­hoi­lun yh­dis­telmästä, tämä ei ole si­nun elo­ku­va­si. Ni­co­las Ca­ge on näemmä va­jon­nut alem­mak­si, mistä hän ai­koi­naan nou­si.
E­lo­ku­van juo­ni tvis­taa jo­pa poik­keuk­sel­li­sen epäus­koi­ses­ti, vaik­ka sillä yri­tetään vä­littää mo­raa­lis­ta sa­no­maa: ei kan­na­ta leik­kiä isien aseil­la, lap­set.
E­lo­ku­van ni­mi viit­taa neu­vos­to­liit­to­lai­seen au­to­maa­tia­see­seen. Van­hem­mat pol­vet oli­si­vat luot­ta­neert Na­ga­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ekstroiussa kolmen min. vaihtoehtoloppu, 12 min. poistettuja kohtauksia ja kommenttiraita. (PS)
30/06/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy