Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Avaruusboltsit

Spaceballs 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 95132EAN: 6438044029550

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Täh­tien so­ta, Alien, Star Trek ja Api­noi­den pla­neet­ta –­sar­jat saa­vat kyy­tiä, kun Lo­ne Starr läh­tee apu­rin­sa Bar­fin pe­las­ta­maan prin­ses­sa Ves­paa Dark Hel­me­tin kyn­sistä.

Täh­tien so­ta, Alien, Star Trek ja Api­noi­den pla­neet­ta –­sar­jat saa­vat kyy­tiä, kun Lo­ne Starr (Bill Pull­man) läh­tee apu­rin­sa Bar­fin (John Can­dy kar­vai­sim­mil­laan) pe­las­ta­maan prin­ses­sa Ves­paa (Daph­ne Zu­ni­ga) Dark Hel­me­tin (Rick Mo­ra­nis) kyn­sistä. Ei Brook­sin par­hai­ta pa­ro­dioi­ta, mut­ta haus­ka. Dvd-lai­tok­sen ajoi­tus oli lois­ta­va, kun Geor­ge Lu­cas on­nis­tui sa­maan ai­kaan luo­maan hys­te­riaa Star Wars III:n en­si-il­lan tie­noil­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa, 30+10+21 min. dokumentit, kuvakäsikirjoituksen vertailua lopputulokseen, kolme kuvagalleriaa, triviavisa, sitaatteja ja traileria. Varo hätäkatkaisinta!
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy