Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Avaruusboltsit

Spaceballs 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 95132EAN: 6438044029550

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Täh­tien so­ta, Alien, Star Trek ja Api­noi­den pla­neet­ta –­sar­jat saa­vat kyy­tiä, kun Lo­ne Starr läh­tee apu­rin­sa Bar­fin pe­las­ta­maan prin­ses­sa Ves­paa Dark Hel­me­tin kyn­sistä.

Täh­tien so­ta, Alien, Star Trek ja Api­noi­den pla­neet­ta –­sar­jat saa­vat kyy­tiä, kun Lo­ne Starr (Bill Pull­man) läh­tee apu­rin­sa Bar­fin (John Can­dy kar­vai­sim­mil­laan) pe­las­ta­maan prin­ses­sa Ves­paa (Daph­ne Zu­ni­ga) Dark Hel­me­tin (Rick Mo­ra­nis) kyn­sistä. Ei Brook­sin par­hai­ta pa­ro­dioi­ta, mut­ta haus­ka. Dvd-lai­tok­sen ajoi­tus oli lois­ta­va, kun Geor­ge Lu­cas on­nis­tui sa­maan ai­kaan luo­maan hys­te­riaa Star Wars III:n en­si-il­lan tie­noil­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa, 30+10+21 min. dokumentit, kuvakäsikirjoituksen vertailua lopputulokseen, kolme kuvagalleriaa, triviavisa, sitaatteja ja traileria. Varo hätäkatkaisinta!
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy