Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2018Kesto: 133 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112747312

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­ry Pot­te­rin luo­jan J. K. Row­lin­gin jat­ko­saa­ga loik­kii ke­peäs­ti At­lan­tin mo­lem­min puo­lin ja sekä ar­ki­sen että taia­no­mai­sen rin­nak­kais­maail­man vä­lillä.

Har­ry Pot­te­rin luo­jan J. K. Row­lin­gin jat­ko­saa­ga loik­kii ke­peäs­ti At­lan­tin mo­lem­min puo­lin ja sekä ar­ki­sen että taia­no­mai­sen rin­nak­kais­maail­man vä­lillä. Maail­mal­taan hengäs­tyttävän ko­mea ja häm­mentävän tuh­ti ee­pos tar­joaa pal­jon ih­me­teltävää lo­ru­fan­ta­sian fa­neil­le, eikä me­no tun­nu tyhjänpäiväi­seltä tai tylsältä.
Pin­ta ja näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set ovat hie­nos­ti koh­dal­laan, mut­ta ta­ri­na ui sen ver­ran sy­vissä ve­sissä, että elo­ku­va vaa­tii kat­so­jal­ta koh­tuul­lis­ta vih­kiy­ty­mistä. Nät­ti ja tun­nel­mal­li­nen seik­kai­lu on sil­ti kaik­kea mitä Pot­te­rin­sa näh­nyt kat­so­ja odot­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Aito HDR-terästetty 4K-kuva on kaikessa satumaisessa periodipatinassaan hengästyttävä. Elokuva on kuvattu 6.5K:na ja masteroitu puhdasoppisesti 4K:na. Parhaimmillaan huikean terävä ja aina elegantin jäsentynyt kuva on vakaa, terävä ja väritoistoltaan herkullinen. Skarppi ja murea ääniraita toistaa dialogin läsnäolevasti ja luo tämän ympärille rikkaan äänimaiseman, joka antaa seikkailulle tarvittavat siivet. 4K-levy on eksraton, mutta boksin HD-levy tarjoilee lisukkeiksi poistettuja kohtauksia ja vajaan kahden tunnin edestä dokumenttia elokuvan synnystä. (IJ)
17/06/2019

Traileri

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy