Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Supercop

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: JupiterKuva:
2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Jupiter) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ei Jac­kie Cha­nin par­hai­ta, vaik­ka eräät jenk­kik­rii­ti­kot ovat tätä jo­nain pitä­neet­kin.

Ei Jac­kie Cha­nin par­hai­ta, vaik­ka eräät jenk­kik­rii­ti­kot ovat tätä jo­nain pitä­neet­kin. Elo­ku­va yrittää ol­la liian haus­ka. On kui­ten­kin huo­mioi­ta­va myö­hem­min par­ras­va­loi­hin nous­sut Mic­hel­le Yeoh.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfinen kuva, jossa on paljon aliasing-välkyntää. Värit ovat laimeat. Myös ääni on alle keskitason. Raidaksi tulee Dolby Surround automaattisesti. Valikosta on vaikea sanoa ilman kokeilua, kumpi on DD5.1. Ekstroissa biografiat ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy