Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

M*A*S*H – armeijan liikkuva kenttäsairaala

M*A*S*H 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1970Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 78578EAN: 6438044087154

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jos­sa­ria­nin ja Catch 22:n elo­ku­va­ver­sio eivät pys­ty­neet lyömään jenk­kiar­mei­jan hou­su­ja lo­pul­li­ses­ti nilk­koi­hin.

Jos­sa­ria­nin ja Catch 22:n elo­ku­va­ver­sio eivät pys­ty­neet lyömään jenk­kiar­mei­jan hou­su­ja lo­pul­li­ses­ti nilk­koi­hin. M*A*S*H sen te­ki ja me­ni ehkä vielä­kin pi­demmäl­le, kos­ka näyt­te­li­ja­kaar­ti (Do­nald Sut­her­land, El­liot Gould, Ro­bert Du­vall) omak­sui su­ku­pol­ven­sa tun­teet or­vas­kettä myö­ten. Myö­hem­min tästä keh­key­tyi jo­pa laa­du­kas tv-sar­ja­kin, uu­sin näyt­te­lijöin.

Kuva, ääni & ekstrat

Ohjaaja luultavasti tavoitteli dokumentinomaisuutta, joten kuva näyttää perin pehmeältä ja rakeiselta. Hillitty ääniraita. Kahdella levyllä. Ekstroissa kommenttiraita, 29+42+39+23 min. dokumentit, traileri ja still-kuvia. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy