Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Valdez on tulossa!

Valdez is Coming 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1970Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.66
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 79834EAN: 6438044048858

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mek­si­ko­lais­taus­tai­nen apu­laiss­he­rif­fi tap­paa va­hin­gos­sa väärän mie­hen ja jou­tuu kah­nauk­siin pai­kal­li­sen val­lan­pitäjän kans­sa.

Mek­si­ko­lais­taus­tai­nen apu­laiss­he­rif­fi (Burt Lan­cas­ter) tap­paa va­hin­gos­sa väärän mie­hen ja jou­tuu kah­nauk­siin pai­kal­li­sen val­lan­pitäjän kans­sa. Yh­teis­kun­nal­li­nen länkkä­ri ot­taa tyy­lillä kan­taa yk­silön kun­nian ja ta­sa-ar­von di­lem­maan.
Pal­jon mai­net­taan pa­rem­pi. Ro­tu­sor­to ja his­pa­nonäkö­kul­ma eivät ole gen­ressä ai­van tun­te­mat­to­mia, mut­ta ote on yllättävän­kin tuo­re näy­telmä­taus­tai­sen oh­jaa­jan kä­sissä.
Bar­ton Hey­ma­nil­la on hyvä si­vu­roo­li John Cyp­he­rin esittämän kar­ja­ti­lal­li­sen va­sem­pa­na kä­tenä. Pe­rus­tuu El­mo­re Leo­nar­din ro­maa­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfinen, hieman rakeinen kuva. Selkeä monoraita. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy