Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Whisky Tango Foxtrott

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112730413

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

TV-­ka­na­van siirtäessä fo­kus­taan Afg­ha­nis­ta­nis­ta Ira­kiin avau­tuu B-­ket­jun toi­mit­ta­jil­le mah­dol­li­suuk­sia edistää uraan­sa ui­nu­val­la so­ta­tan­te­reel­la.

TV-ka­na­van siirtäessä fo­kus­taan Afg­ha­nis­ta­nis­ta Ira­kiin avau­tuu B-ket­jun toi­mit­ta­jil­le mah­dol­li­suuk­sia edistää uraan­sa ui­nu­val­la so­ta­tan­te­reel­la. Ui­nu­vaa eloa ko­tia­me­ri­kas­sa­kin viettä­nyt Kim Ba­ker (Ti­na Fey) vas­taa kut­suun ja opet­te­lee pian elämänsä aak­ko­sia uu­sik­si Ka­bu­lis­sa.
Kek­se­liääs­ti koo­di­ni­met­ty ko­me­dia pe­rus­tuu väi­te­tys­ti Kim Bar­ke­rin to­si­ta­ri­naan, mut­ta tar­joaa tästä huo­li­mat­ta — tai tämän an­sios­ta — enemmän kuin yh­den What The F*ck -het­ken. Elo­ku­van sydän on pai­kal­laan ja kie­li tu­ke­vas­ti pos­kes­sa, jo­ten tämä on kuin kat­soi­si Frank Dre­bi­nin juon­ta­maa ajan­koh­tais­dok­ka­ria. Ko­me­dia toi­mii mai­nios­ti, ja vaik­ka sitä säestävä draa­ma hie­man huk­kuu­kin nau­ru­jen vä­li­maas­toon, on ko­ko­nai­suus ver­rat­tain ta­sa­pai­noi­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja vetreä ääniraita. Komeat maisemat. Ekstroissa making of (14 min.), poistettuja kohtauksia (5 min.), pidennetty kohtaus (5 min.) ja koosteet todellisesta Kim Barkerista kuvauksissa (5 min.), kuvauksista (6 min.), hääkohtauksesta (6 min.) ja komediasta (4 min.). (IJ)
06/10/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy